Firmaturer

Drømmer du om en ferie i Karibien, bli med Vollan Travel til Den Dominikanske Republikk med Punta Cana og Santo Domingo.  I tillegg til Den Dominikanske Republikk er reisemålene Tsjekkia, Slovakia, Østerrike og Ungarn. Min kone Anne Marie og jeg har besøkt UNESCO-byer og ”oppdaget” sjarmerende, pittoreske byer og tettsteder som tidligere var ukjente for oss.  Med vår familietilknytning til Den Dominikanske Republikk har vi opplevd kulturen, historien fra Columbus’ tid, kritthvite badestrender og vennligheten i dette fantastiske landet. 

Matnytelser hører med, vin og øl til gunstige priser. Vi anbefaler spisesteder med spesialiteter, særpreg og liflig atmosfære… Det er gode muligheter for å slappe av med spa i disse landene.

Nå ønsker jeg å dele mine spennende oppdagelser med dere, og deltar selv på turene.

Velkommen til reise med Vollan Travel!

Hilsen

Per Vollan

Turer for firmaer og foreninger

Vollan Travel arrangerer turer i nært samarbeid med kunde. Vi har arrangert flere turer for firmaer og foreninger med god tilbakemelding. Referanser kan oppgis på forespørsel.

Torsdag - Mandag

Vi bor på ærverdige og hyggelige Gellert hotell med det kjenteThermalbadet. Middag i en av byens gode restauranter med ungarsk stemning og sigøynermusikk. Vi besøker Markedshallen. Båttur på Donau. Sight-seeing i Budapest. 

Torsdag - mandag

Pilsner-ølet har sin opprinnelse i Pilsen. Vi besøker bryggeriet Pilsner Urquell og får innføring i bryggeriprosessen med smaksprøver. Pilsen er en by å trives i med sin historiske bykjerne og sine typiske tsjekkiske restauranter. Vandring i slottsområdet og gamlebyen i Praha.

Andre turer etter avtale med Vollan Travel